Kapet 23 vjeçari nga Deçani që i vodhi disa gra derisa po vizitonin varrezat e fshatit


Polícia e Kosovës, Stacioni Policor nё Deçan, ka pranuar informatё nga víktíma femer se nё fshatin Strellc i epёrm-Deçan, me datёn 13.11.2020, rreth orёs 15:30, iu ёshtё thyer xhami i pasёm i veturës dhe nga vetura janё vjedhur: nje qant, dokumenta personale, kartelat bankare, njё telefon, dhe shumё e konsiderueshme e parave.

Sipas víktímёs deri sa kanё qenё sё bashku me vajzat e saj nё va rrezat e fashtit, nga njё veturё ka zbritur njё(1) person i cili ka thyer xhamin e veturёs dhe ka vjedhur sendet e lartcekura dhe i njejti ёshtё laguar nga vendi i ngj arjёs.

Nё vendin e ngj arjёs kanё dalur njesítet relevante tё Stacíonit Polícor nё Deçan.

Njësiti i Hetímeve pranë Stacíonit Polícor në Deçan, nё koordinim tё plotё me njësítet e Drejtorisё Rajonale tё Polícisё ne Pejё, rreth orёsh 20:00, pas njё pune intensive operatívo-hetímore kanё arritur ta arr estojnё tё dy shuarin:

A.J. lindur me 1997

Me urdhёr tё Prok urorit tё shtetit, i dy shuari pas intervistimit ndalohet pёr 48- orё.