Kaq shumë e paska ndryshuar Gjermania Miranda Hashanin (FOTO)


Sa shumë këngë të bukura ka sjell e interpretuar nsër vite këngëtarja e mirënjohur, Miranda Hashani, shkruan “Kosovarja”.

Është ndër ato këngëtare që e këndon bukur muzikën popullore, por edhe atë moderne
Miranda, prej pak kohësh e ka braktisur Kosovën dhe po jeton në Gjermani, andaj është edhe më di ak e pranishme në botën e muzikës.

Aho, nuk është as nga emrat shumë të imponuar në rrjete sociale. E, megjithatë kohë pas kohe na tregon diçka.

Këtë herë, përmes kësaj fotografie na tregoj se kush është, shkruan “Kosovarja”.