Karim Benzema publikon një video duke bër iftar, dhe fjalët e tij për Ramazanin ishin këta! (Video)

Karim Benzema publikon një video duke bër iftar, dhe fjalët e tij për Ramzanin ishin këta.

Karim Benzema: “Ramazani nuk ka asnjë ndikim në stërvitjen time. Ramazani është pjesë e jetës sime dhe feja ime e bën Ramazanin obligim.

Për mua është shumë i rëndësishëm dhe ndihem mirë kur agjëroj.”