Kastriot Miftaraj: Unë jam “lslamofob“ sepse kam lexuar Kuranin, por ju ..(Video)

Myftaraj: Kryeministri Edi Rama mbajti një iftar të gjatë që ra me rastin e Bajramit dhe këtu foli edhe për íslamofobínë, për ata që kanë fríkë nga islami, që kundërshtojnë islamin duke e parë si rrezík për Europën.

Edhe këtë herë kryeministri shkon përtej rolit që ka dhe merr përsipër të kritikojë atë rrymë në rrítje të íslamofobísë në Europë.

Kryeministri jonë thotë se íslamofobët gabojnë se nuk e kanë lexuar dhe nuk njohin librat e shenjtë, shkrimet e shenjta islame.