Kë po e përshëndetet Vuçiqi? Asnjë person i pranishëm në përurimin e hekurudhës Beograd-Budapest

Presidenti i Serbisë, Aleksandar Vuçiq, ka përuruar sot një seksion në hekurudhën e re Beograd-Budapest së bashku me kryeministrin hungarez, Viktor Orban.

Ajo që ra në sy në këtë përurim, është një video virale në rrjete sociale ku Vucici përshëndet me dorë jashtë trenit ku është i ulur së bashku me Orbanin, por jashtë nuk është askush.

Në këto pamje, ishte se si Orban mbetet i çuditur teksa “kërkon” njerëzit jashtë.

Vucici është në fushatë zgjedhore para zgjedhjeve nacionale në Serbi dhe në fushatën e tij ka bërë edhe disa spote interesante. Në një spot ai shihet duke dalë nga frigoriferi i një shtëpie para një çifti.

Ja pamjet e sotme: