Këngëtarët shqiptarë kanë mbetur pa kokërr leku/ S’ka as bukë me hongër

Këngëtarët shqiptarë

Mbyllja e loka leve të natës ka sjell ëprobleme fin anciare te këngëtarët të cilët e kanë si pikën kryesore të fitimit të të ardhurave.

Labinot Rexha

Për këtë vendim ka folur në emisionin ‘abc e mëngjesit’ këngëtari Labinot Rexha i cili ka deklaruar se disa lokale janë hapur madje mbajnë brenda shumë persona.

“Në Zvicër, zvicerianët e dinë që në një lokal të natës do ta ketë një kontakt me virusin po e gjejnë mënyrën që mos ta hapin kontaktin. Kurse në Kosovë nuk ndodh kjo. Unë këndoj në Gjenevë çdo të premte. Ndërsa në një tjetër kanton lejohen deri në 300 veta në lokalet e natës. Këtu e gjejnë një mënyrë”, tha ai.

“Grupi im dhe unë kemi humbur 60 dasma që do të thotë përafërsisht gjithë buxhetin. Grupi im është me borxhe. Në Kosovë, shoku i shokut tim ka marr borxhe. Ne mendojmë që në fund të sezonit t’ja shlyejmë, po tani nuk dimë. Unë në raste kontrete kam thyer shumë kapare, po nuk kthehet. Ka ardh koha që zoti po na dënon pak, nuk e dimë nëse në këto lokalet e natës po shkojmë në kabare apo diku tjetër. Ka persona që marrin bashkish dhe i fotografojnë, po ka njerëz që nuk kanë të hanë”, shtoi Labinoti.