Këngëtarja i kthehet keq Arian Çanit: Mos më provoko, turp të kesh…


Moderatori i Zonë e Lirë: U duk sikur këndoje këngë serbe. Romina Aliaj, këngëtarja e muzikës popullore qytetare ka qenë e ftuar këtë të premte në “Zonë e Lirë”, Tv Klan me Arian Çanin.

Aliaj, ishte e ftuar për të promovuar këngën e saj më të re me titull “Emigrantë e Diasporë”, por në fillim të intervistës Çani i kërkon asaj që të këndojnë “Hajredin Pashën”, e pas performancës gazetari dhe moderatori Çani i thotë se kishte pak nuanca serbisht në këndim, ku i menjëhershëm ishte reagimi i këngëtares labe.

Arian Çani: U duk për një moment që i dhe një nuancë serbe.

Romina Aliaj: Nuk ka shance një herë, jam raciste, këngë serbe dhe greke nuk këndoj kurrë.

Arian Çani: Greke do këndosh.

Romina Aliaj: Jo kurrë, mos më pro voko tani.

Arian Çani: Mos i shaj grekët se nuk të ftoj më.

Romina Aliaj: Mos më fto.

Romina Aliaj: Po të betohem, nuk i dua, si mund t’i dua?

Arian Çani: Mir serbët se kanë bërë lu ftë dhe kanë vr arë kosovarët, po me grekët pse?

Romina Aliaj: Nuk është normale, tani Çani të lutem.

Romina Aliaj: Nuk bëj gjëra për publikun unë. Nuk di greqisht dhe as dua të dëgjoj.

Arian Çani: Turp të kesh.

Romina Aliaj: Turp të kesh ti.