Kërcénohet me v rasje Naim Miftari, ky shpérthen me akuza në drejtim të Thaçit e Veselit


Ish-epr ori i lartë i Ushtrísë Çlírímtare të Kosovës, dhe ish-agj enti i SHíK-ut, Naim Miftari ka marr një kër cënim seríoz përmes rrjetit social Facebook. Një person me emrin Isa Boletini, ka publikuar një fotografi të Miftari, të cilin e fut në she nj, ku edhe e quan një person famëk eq që ka punuar për Gjykatën Specíale mé póshté ndíqní postimin e Miftarit.

E pas kësaj, Miftari ka rea guar duke “shpërth yer” me ak uza ndaj ish-presidentit Hashim Thaçi dhe ish-kreut të PDK-së, Kadri Veselit.