Kështu e pa v dekjen me sy Shkurte Fejza (VIDEO)

Këngëtarja e mirënjohur kosovare Shkurte Fejza ka qenë e ftuar në “50 pyetjet” e Privesë.

Ajo ka folur për jetën personale dhe atë profesionale, përcjell Klankosova.tv.

Ndër të tjera, ajo foli edhe për momentin që e ka parë v dekjen me sy, e që ishte në kohën e l uftës.

“Kemi jetuar vite të rr ezikshme, kanë qenë periudha të v ështira. Me 3 prill të vitit 1999-të, kur na përzunë prej fshatit Mushtishtë. Ne kemi jetuar bashkë me serbët, i kemi pas komshinjë dhe kur na përzunë, vetëm në makinën tonë që ishim tetë persona, na gj uajtën dy herë dhe Zoti deshti që ne sh pëtuam, përveç vjehrrës sime ndjesë pastë. Kjo është ajo që unë shumë rrallë e kujtojë, sepse është një t razim shumë i madh i sh pirtit”, u shpreh Fejza.

Për ta dëgjuar rrëfimin e plotë të Shkurte Fejzës, ndiqni videon e mëposhtme: