Këta janë dy të rrinjtë nga Shkupi që humbën jetën nga aksídenti rëndë sot në Çeki (FOTO)


Një ngja rje e rëndë ka ndodhur sot në autostradën Pragë- Ústí nad Labem të Çekisë, ku si pasojë e një aksídenti tra gjik kanë humbur jetën dy të rinj nga Shkupi.

Bëhet fjalë për M.B (30 vjec) dhe D.B. (27 vjec), të cilët po ktheheshin nga vendlindja. Sipas mediave çeke makina është përp lasur në urë në drejtim të Ústí nad Labem.

“Sipas gjetjeve fillestare, një automjet BMW doli nga austostada. Dy persona, një shofer dhe një pasagjerë vdíqën në vend”, tha zëdhënësi i polícisë Veronika Hyšplerová.