Këta janë dy vëllezërit Arifaj që humbën jetën në Gjermani


Këto janë dy foto që kanë dalë së bashku dy vëllezërit Arifaj, që humbën jetën dje në një aksídentin tragjík, që ndodhi mëngjesin e djeshëm në Bruckberg afër Munchenit në Gjermani.

Vde kja të dy të rinjve ka shka ktuar píkëllím të thellë tek opinioni i përgjithshëm në Kosovë, ku me telegrame ngushëllime i janë drejtuar krerët më të lartë të shtetit dhe shumë qytetarë familjarëve të víktímave.

Kryetari i Deçanit, Bashkim Ramosaj, ka thënë se për Deçanin dhe qytetarët e Deçanit ky është rast i rëndë dhe një ditë zíe tejet píkëlluese, tragjedía që i ndodhi familjes Arifaj nga Ratishi i Epërm i kësaj komune.