Këto janë blindat e ri që kanë ardhur donacion nga Amerika për ushtrinë tonë FSK-në! (PAMJE)

Ushtria amerikane ka siguruar trajnimin për shoferë dhe familjarizimin në mekanikë në Automjetin e Sigurisë dhe të BIinduar M1117 (M1117 Armored Security Vehicle).

Ky trajnim mbështet FSK-në për tranzicionin 10 vjeçar.

Shoferët e FSK-së tani do të ndërtojnë një plan trajnimi që ofron mundësi të mëdha të transportit për një.sitë e sig urisë”, thuhet në njoftim.