Këto janë tri motrat të cilat nxiten konfliktin mes çiftit sipas babait të Sokolit (FOTO – VIDEO)

Me anë të një letre të gjatë, ka dërguar në emisionin “UNIKO”, Halil Halili sqaron me detaje versionin e familjes se tij si dhe të gjithë zanafillën e njohjes së të birit Sokolit me Hamide Magashin, e deri tek akti tragjik i vdekjes së të treve; Hamidesë, foshnjës së palindur dhe Sokolit.

Me anë të kësaj letre ai i është përgjigjur motrave të Hamide Magashit madje duke i akuzuar se i morën në qafë, djalin, nipin dhe nusen.

Kosova i cili vrau para derës së maternitetit gruan e tij 9 muajshe shtatzënë.Me anë të një letre të gjatë, ka dërguar në emisionin “UNIKO”,

Halil Halili sqaron me detaje versionin e familjes se tij si dhe të gjithë zanafillën e njohjes së të birit.

Sokolit me Hamide Magashin, e deri tek akti tragjik i vdekjes së të treve; Hamidesë, foshnjës së palindur dhe Sokolit.

Me anë të kësaj letre ai i është përgjigjur motrave të Hamide Magashit madje duke i akuzuar se i morën në qafë, djalin, nipin dhe nusen.

Më poshtë letra e plotë, video: