Kika Për Albin Kurtin: Une jam shumë më i mirë dhe më i mençur se ai


Kika personazhi kryesor i emisionit “It’s My Love” ai të cilin këtë “Rea lity Sh ow” e bëri më interesant, por që tani më nuk është pjesë e tij, tregoi se tash do të marrë pjesë në zgjedhjet parla mentare.

Në një intervistë për Expr ess Rozë, ai ka treguar më shumë për kandidimin e tij në zgjedhjet e 14 shkur tit e gjithashtu komentoi edhe Albin Kurtin dhe Vjosa Osmanin.

Kësaj të dytës madje edhe i kishte bërë një ftesë publ ike./Express./