Kimete Berisha pas vendimit për Albin Kurtin: Çohuni! Nuk jetohet këtu!


Drejtësia më e k orruptuar në botë! Se çfarë ‘lloj’ Drejtësie ka ky vend tregon fakti se Kosova u shpall shteti më i k orruptuar në botë, pas Tanzanisë dhe Gambisë. Kush e pruri Kosovën n’këtë derexhe? PRONTO m afia dhe LDK. Kush tjetër /Postimi mePosht.

Të gjitha institucionet, pa përjashtim, janë prona private të tyre s’ka vend, as s’ka pozitë udhëheqëse që nuk është e tyre dhe e klaneve të tyre.