Kishte ardhur t’i bënte surprizë familjes, por i ndodh më e keqja!

Detaje të reja kanë dalë në dritë nga aksidenti i rëndë që ndodhi mesditën e djeshme pranë Bishtit të Zhurit, ku humbi j etën një 27-vjeçar. Festim Meçja, ndodhej vetëm pak kilometra larg banesës së tij në Sinaballaj të Rrogozhinës. Kishte udhëtuar me qindra të tjera për të marrë pjesë në dy gëzime familjare, martonte dy të afërm brenda fisit, dhe nuk kishte vënë njeri në dijeni për ardhjen e tij pas një viti në Atdhe, shkruan gazetari Fatjon Gjinaj.

Donte t’u shfaqej surprizë familjarëve të tij, por ndodhi d ramatikisht jo në atë formë që e kishte menduar ai, por në më t ragjiken e mundshme.

Postimi i plote: