Kjo është bashkëshortja e Korab Jetishit, duket si një zonjë e vertetë (FOTO)


Korab Jetishi është këngëtari i njohur nga Gjakova i cili ka vite që është prezent në skenë.

Ndonëse ka filluar të merret me muzikë qysh në moshë të re, kështu duke shkuar pas hapave të babait të tij Xenit, shkruan “Kosovarja”.

Korabi është mjaft i komentuar edhe sa i përket jetës private. Siç dihet ai është i martuar me pejanën Genen me të cilën kanë dy fëmijë.

Jo rrallë herë Gena dhe Korabi i ekspozojnë momentet e ndryshme të jetës së tyre në rrjetet sociale.

Shpesh herë madje edhe ato nga më të ngrohtat, si nga dhoma e gjumit e gjerë edhe tek puthjet në ambientet tjera.

E të gjitha këto në një përmbledhje i sjellë vet Korabi.