Kjo është e tepërt, Ja çka thotë Gani Geci për Hashim Thaçin


Ish- deputeti i Kuvendit të Kosovës, Gani Geci ka theksuar se ai do të leh tësohej shumë nëse do të dën oheshim krerët e Ish- UÇK-së, raporton Gazeta Blic.

Ai ka theksuar se nëse Hashim Thaçi, Jakup Krasniqi, Kadri Veseli e Rexhep Selimi do të dë noheshin për vr asjen e kundërshtarëve politike, ai do të ndihej i leh tësuar.”Do të ndihesha i lehtësuar. Nëse ata dënohen për ek zekutímin e Xhemajl Mustafës, do të isha shumë i lumtur”, tha ai.

Në emisionin Prime Time ai tha se nëse dalin të pafajshëm, atëherë do t’ua zgjas dorën.

”Do t’i pres në aeroport dhe do t’ua zgjas dorën nëse shpa llen të pafajshëm dhe më s’do të merrem me këtë punë”, tha ai, raporton Gazeta Blic.Gani Geci tha se ai i beson Gjykatës Speciale, dhe se kjo gjy katë është shpresa e fundit.