Kjo është e tepërt: shikojeni se çka thotë për Hashim Thaçin Gjinovci !

Njohesi i çesh tjeve politike, Rron Gjinovci, ka komen.tuar letren qe ishPresidenti Thaçi i ka der.guar Edi Rames pas fitores se zgjedhjeve.

Gjinovci ka ironizuar me letren e Thaçit duke thene se te gjithe e dine se Thaçi nuk din te shkruaj aq bukur.

Te gjithe e dime qe Thaçi sdin me shkru ashtu. Hajt mos u boni patetik tu prete ndu qe s pe dini, shkroi Rron Gjinovci.

Mes tjerash, Thaçi kerkon nga Rama qe te kujdeset edhe per Kosoven.

Sot, Shqiperia fitoi! Sot, Shqiptaret jane mire.

Kujdesu per Shqiperine vlla dhe mos harro qe t kujdesesh edhe per Kosoven.

Kur ti kujdesesh per Kosoven, ti kujdesesh edhe per shqiptaret, keto jane fjalet e Thacit ne fund te letres qe i dergoi Edi Rames.