Kjo është familja e MC Kreshës, që nuk e keni parë asnjëherë! (FOTO)


Mc Kresha, është një nga reperët më të dashur për publikun shqiptar. Por reperi ka arritur ta mbaj larg syrit të mediave familjen e tij, me të cilën nuk është parë asnjëherë në publik. Familja e Mc Kreshës, përbëhet nga dy prindërit dhe motra e tij Kaltrina mé póshté ndíqní fótót e familjes.

Prindërit e Mc Kreshës, i takojnë profesionit të mjekësisë, babai i tij është kardiolog ndërsa nëna gjinekologe. Magazina.al, për herë të parë sjell disa fotografi familjarë të Mc Kreshës, të cilat nuk i keni parë asnjëherë.