Kjo është gjendja shëndetësore e babait të Kadri Veselit

Babai i Kadri Veselit, Fazli Veseli, vazhdon të jetë në gj endje të r ëndë shënde tësore.

Aktualisht, ai është duke u t rajtuar në Spítalin e Përgjithshëm ‘Dr. Sami Haxhibeqiri’ në Mitrovicë.

Burime të lajmi.net brenda spitalit, kanë thënë se gj endja shënde tësore e babait të Kadri Veselit, vazhdon të jetë e r ëndë.

“Vazhdon me qenë në gj endje të r ëndë shënde tësore, është i palëvízshëm. Nuk g uxojnë me e o peru shkaku i gj endjes së r ëndë”, ka thënë ky burim.

Së fundmi, ish-kryetarit të Partisë Demokratike të Kosovës, Kadri Veselit, i cili po mbahet në paraburgim në Hagë, i është lejuar një vizitë 3-ditore në Kosovë.

Gjatë qëndrimit në Kosovë, Veselit i është lejuar vizita e babait të tij në spital, ku ka qenë i përcjellur nga pjesëtarë të EULEX-it dhe Polícisë së Kosovës.

Kadri Veseli nuk ishte lejuar të vizitonte shtëpinë e tij në Mitrovicë, e as banesën në Prishtinë, por ka qëndruar në selinë e EULEX-it në Fushë Kosovë.

Sipas raportimeve, gjendja shëndetësore e babait të Kadri Veselit ishte përkeq ësuar pas një s ulmi në tru.