Kjo është gruaja e Adem Mikullovcit, që duket si të jetë vajza e tij (Foto)


Lumnije Mikullovci është bashkëshortja e aktorit më të vjetër që ka Kosova, Adem Mikullovcit.
Lunija e cila ka studiuar në Francë për regji, sot ajo punon në Televizionin Publik të Kosovës pikërisht në regji, shkruan Magazina.al
Ajo është një punëtore e zonja dhe shumë e dashur me kolegët, pasi kjo shihet edhe në fotografitë e shumta që ka me kolegët e saj në rrjetet sociale.