Kjo është Gruaja Modele e Resul Sinanit, Do të habiteni me bukurinë e saj


Resul Sinani është prezantues lajmesh dhe gazetar i njohur, që është figurë aq familjare për të gjithë qytetarët në Kosovë, pasi e shohim shumë shpesh në televizion. Jashtë ekranit, Resul Sinani e jeton në maksimum jetën familjare, në krahët e bashkëshortes dhe tre fëmijëve të tij.

Resuli ka një djalë dhe dy vajza dhe nga fotot që poston, duket se është tejet i lidhur me familjen. Ai kalon kohë tejet cilësore me gruan dhe fëmijët. Ju njohim me gruan e Resul Sinanit, Zanen, që dikur ishte modele.