Kjo është gruaja nga Kosova që humbi jetën se bashku me të birin nga tërmeti në Turqi (FOTO)


Një grua me origjinë shqiptare nga Kosova humbi jetën nga tër meti tra gjik në Izmir, ndërsa djali i saj është në gjen dje të rëndë për jetën.

Besmira Bylykbashi, që studion dhe jeton prej disa vitesh në Izmir rrë feu për Abcnews.al se Nazmiye Doğrayan 62-vjeçe dhe djali i saj u gjetën pas 24 orëve nga kërkimet.

Por vetëm djali kishte arritur të mbíjetonte.

“Nëna dhe djali u gjetën të përqafuar në rrënoja. Nëna e kishte mbuluar djalin me trupin e saj. Djali 28-vjeç është në gje ndje të rëndë për jetën” tha ajo.

Vde kjen e gruas nga Kosova më herët e konfirmoi edhe ambasadori shqiptar në Turqi, Kastriot Robo.