Kjo është gruaja Sinan Vllasaliut, është një zonjë e vërtetë! (FOTO)


Sinan Vllasaliu është këngëtari i mirënjohur shqiptar, e që ofroi për publikun hite që janë kënduar e dëgjuar për vite me radhë. Ai është një prej këngëtarëve që është gjithmonë aktiv në muzikë e në projekte dhe secila këngë e tij është më e suksesshme se tjetra, e kjo është meritë e zërit të tij të veçante mé póshté mund ta shíhní fótón nga gruaja e sinanit.

E sot gruaja e tij Teuta ka postuar një fotografi të kohës së rinisë së saj, nga e cila na bën të shohim sa e bukur paska qenë ajo në ato vite./ORAinfo