Kjo është ish gruaja e parë e Veton Surroit të cilën e la për Blerta Sylën!

Veton Surroi është publicist, i cili ka nën pronësi dhe disa biznese të tij private.Lajmi për martesën e tij me aktorën bukuroshe dhe të re Blerta Sylën shokoi të gjithë opinionin e gjerë shqiptarë, kur dihej diferenca në moshë që kishin.Por, para se Vetoni të lidhej me Blerta Sylën, ishte i martuar me Afërdita Devajën me të cilën kishte dhe dy vajza.
Vajzat e Vetonit dhe të Afërditës tashmë janë të rritura dhe të shkolluara.Por, të gjithë dëshironi ta dini se cila ishte gruaja e parë e Vetonit, të cilës ia zuri vendin bukuroshja dhe aktorja e ish miss Kosova Blerta Syla.E ne sot ua sollëm Afërditën që ta shihni, kjo zonjë dikur ndante shtratin bashkë me Vetonin dhe kishin një familje bashkë.