Kjo është Mërgimtarja Shqiptare që na zbardh ftyrën në Zvicër (Video)


Ilire Rrustemi është një 29 vjeçare e rritur në Zvicër. Ajo punon dhe jeton në qytetin e Fribourg-ut, si mjeke në spitalin kantonal. Ka kryer studimet në Lausanne ku edhe ka nisur disa angazhime milituese dhe politike, së pari si anëtare e Shoqatës së studentëve te mjeksis, dhe delegate e shoqatës së studentëve të universitetit të Lausanne-s transmeton Metropol Magazine /Pamje mePosht

Në vitin 2018, me disa studente të mjekësisë ka formuar shoqatën CLASH.Si banore e Fribourg-ut, ka kandiduar si asambleiste për komunën e Fribourg-ut me partinë socialiste të Zvicrës.