Kjo është motra e Adem Jasharit, Ja çka thotë ajo për Komandantin legjendar (Video)

Hava Jashari është motra e madhe e Adem e Hamëz Jasharit, flet për jetesën e pastaj ndarjen me ta.

Jeta e tyre si fëmijë ishte e mbushur përplot momente lumturie.

Duke u rritur në një familje të madhe, me frymën e atdhedashurisë, motra e madhe e k omandantit Adem Jashari, Hava Jashari, mban mend shumë nga to.

Në brengat e tyre të përditshme edhe dhjetra vite më parë, kur ishin fëmijë, nuk kishte munguar asnjëherë ajo për rrezíkun që i kanosej Kosovës.

Të rritur me ndjenjen e krenarisë dhe dashurisë ndaj flamurit, kjo familje do shëndrrohej në simbolin e lirisë së vendit.