Kjo është Nëna e Bleonës, do habiteni kur ta shikoni sa e re duket ajo! (FOTO)

Bleona Qereti gjithmonë është komentuar për stilin e saj.

Me p oza të ndryshme p rovokuese, ajo shpesh është aktive në lajmet rozë.

Duke ndarë momente bashkë me nënën, shihet që ajo elegancën dhe stilin e ka trashëguar nga ajo.

Në imazhin e fundit që ka postuar, shihet se sa e re duket ajo edhe përkundër moshës që ka.

Shikojeni fotografinë dhe binduni.