Kjo është trajnerja bukuroshe nga Mitrovica që trupin e sajë do ta kishte zili secila femër (FOTO)


Të gjithë i kemi parë bukuroshet ndërkombëtare Kim Kardashian dhe Anastasiya Kvitko të cilat janë të njohura në botë. Por a e keni menduar ndonjëherë që një shqiptare i bënë konkurrencë atyre? Bukuroshja shqiptare, e cila quhet “Bella” që vjen nga qyteti i Mitrovicës por që jeton në Suedi, nuk ja lëshon rrugën asnjërës nga to.

Në fotot të cilat i ka postuar Bella në Instagram, duket se si i janë lagur vëthet nga ushtrimet e saj dhe cdokush e ka zili një tr up si kësaj bukuroshe./InfoKosova/