Kjo është vajza bukuroshe e Almedës

Almeda Abazi është njëra ndër personazhet më të komentuara e të dashura në vend.

Ajo merr vëmendje të madhe në çdo paraqitje të saj.

E, së fundmi ajo që ka rënë në sy janë disa foto të vajzës së saj të vogël.

Ajo është nënë e dy fëmijëve, e një djali dhe një vajze, së fundmi është bërë nënë e një vajze ku këto foto janë kaq të ëmbla të vajzës së saj që si po i ngjason shumë Almedës. /Kosovarja