Kjo është vajza e komandantit të UÇK-së që duket si Barbikë

Donika Selimi

Donika përveç që karakterizohet me një pamje tejet të bukur, ajo ka gjithashtu edhe linjat trupore tejet, shkruan Dardania Press.

Donika Selimi është vajza e ish komandantit të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës dhe ish ambasadorit të Kosovës në Shqipëri, Sylejman Selimit.

Donika përveç që karakterizohet me një pamje tejet të bukur, ajo ka gjithashtu edhe linjat trupore tejet të bukura.