Kjo është vajza muslimane që përhap bartjen e shamisë në Amerik (Video)

Kjo është vajza muslimane që përhap bartjen e shamisë në Amerik.

Kjo esht vlogerja muslimane me e shuikuara ne gjith boten, kjo ka arrit te promovon mbulesen ndaj shum vajzave amerikane, Madje ajo thot se Këtë herë jemi në Dubai dhe u kërkova vajzave jo hixhabi të veshin hixhabin për herë të parë. Reagimet dhe opinionet e tyre për ta mund t’i shihni në video.