Kjo është vajza nga Klina që kujdeset për 80 krerë dhi! (VIDEO)


Fermerja Suzana Temaj nga fshati Shtupel komuna e Klinës kultivon 80 krerë dhi.

Këtë veprimtari ajo thot se e nisi para 3 vitesh, fillimish ka fulluar me 62 krerë pastaj ka rritur kopen ajo tash ka 80 krerë dhi.

Ajo dhitë i lëshon për të kullotur gjdo ditë në pjesën malore të fshatit. Përveq barit, gjetheve dhe sanës Suzana thot se mbjell edhe grurë për tju siguruar bagëtive ushqim të mjaftueshëm dhe sa më kualitativ.

Ajo gjithashtu e bënë përpunimin e qumështit dhe prodhon gjizën dhe djathin të cilet i shet nga shtëpia.

Për më shumë shikojeni videon më poshtë: