Kjo është vajza nga Kosova që na bën të ndihemi krenar në Gjermani (FOTO)

Mimoza Morina është duke kërkuar edhe një mandat si asambleiste në qytetin gjerman Wolfenbuttel.
Ajo garon në zgjedhjet lokale që do të mbahen atje, si kandidate e partisë së Unionin Kristian D emorkat (CDU).

Morina është specíaliste bankare dhe në zgjedhjet e reja kërkon edhe një herë besimin për një vend në asamble.