Kjo është vajza që kërkon burrë në emision live, Bukuria e saj do u lërë pa fjalë! (Video)


Ana Kauri është konkurrentja më e re e ‘Për’Puthen’. Që në hyrje Ana u prezantua si një vajzë fjalë pak dhe me këmbë në tokë. Beqarë dhe në kërkim të dashurisë, njihuni me vajzat dhe djemtë e sezonit të 2-të ‘Përputhen’ – Lifestyle
Ajo fillimisht tregoi se e ka shumë kompleks emrin. Shtoi se dëshiron ta thërrisnin Ana e jo Arlinda, ashtu siç është emri i saj mé póshté mund ta shíhní vídeón nga Ana.

Analisti Arjan Konnomi e cilësoi 26-vjeçaren si tepër të bukur, por shtoi se ajo “është e aftë t’u japë lugë me bisht të lugës djemve në studio”.