Kjo është vjehrra e Adriana Matoshit – Sases (FOTO)


Të gjithë po flasin për marrëdhënien e aktores Adriana Matoshi me futbollistin e ri me origjinë nga Afrika, shkruan “Kosovarja”.

Një debat i gjerë gjithandej dhe komente pafund në rrjete sociale, ndërkohë që aktorja ka qenë spektatore e gjithë diskutimit.

Aktorja e dhjetëra roleve dhe çmimeve me rëndësi, po jeton një romancë me një futbollistë 19 vite më të ri se ajo vetë, shkruan “Kosovarja”.

Ndërkohë, ju njoftojmë me vjehrrën e Adriana Matoshit, nënën e Keith Groeneveld.