Kjo grua është zh dukur, thirrni në këtë numër nëse dini diçka për të! (FOTO)


Për herë të fundit është parë afër Pejës, Banjës, më gjashtë nëntor dhe që nga ajo ditë familja nuk di asgjë për vendodhjen e saj.

Gruaja që është zhd ukur quhet Rukije, ajo ka pasur të veshur pantallona të kaltër, xhaketë dhe kapelë të ze zë.

Lajmërimin për zhd ukjen e saj e kanë bërë të ditur me anë të një postimi në grupin “Network Prishtina”, teksa personat që dinë ndonjë informacion për vendodhjen e saj janë lu tur të kontaktojnë në numrin më poshtë.