“Kjo grua Shqiptare del çdo natë në orën 4:30 të mëngjesit dhe ben DlÇKA qe do ju HABlSË


Ndodh që të vi dhen edhe lule, po po në Shqipëri çfarë nuk ndodh madje mund të vi dhen edhe kapëset e rrobave nga komshinjtë.

Megjithatë në raste të tilla nuk është dëmi ai që të ngelet në mendje më shumë se sa gjesti i personit, sepse të gjithëve po t’na kërkojë dikush diçka të vogël më parë ia dhurojmë vetë se sa të na e vjedhin.

Pranë JOQ ka shkruar një qytetar nga Elbasani, pranë zonës së qendrës spitaIore të qytetit, ku një zonjë e lodhura nuk u ka lënë lule pa u marrë prej disa netësh në një orar fiks, në orën 4:30 të mëngjesit.

“Përshëndetje JOQ! U bë nata e katërt sonte që kjo pIaka del kastile nga shtëpia dhe na i v jedh lulet fiks në orën 4:30. Është edhe grua e vjetër në moshë dhe më vjen keq ta de;noncoj në poIici”, përfundoi qytetari.