Kjo ishte gruaja e parë e Sabri Fejzullahut, dukej si një zonjë e vërtetë! (FOTO)


Sabriu nga martesa e parë kishte dy fëmijë, një vajzë dhe një djalë, me të cilët edhe është parë shpesh, e i ka përmendur në disa intervista në revistën Kosovarja. Gruaja e dytë e Sabriut, Nera, është zonjë e nderuar dhe gjithashtu e njohur për publikun, ndërkohë që pak kush di diçka rreth gruas së parë. Kush ishte, si dukej…? mé póshté ndíqní pámjet nga gruaja tij.

RTK” në një emision nga arkivi, ka shfaqur disa xhirime të vjetra ku Fejzullahu shihet teksa i këndon një femre, e cila, sipas Kosovares, ishte gruaja e tij e parë.