Kjo nënë shqiptare 27 vjeçe, lutet ta shpëtoni nga sëmundja e ligë: Vetëm sa të rris djalin

Një apel për ndihmë është dërguar pranë redaksisë së ”Gazetës Korrekte”. Kërkohet ndihmë nga të gjithë shqiptarët për të shpëtuar një nënë 27-vjeçare.

Mesazhi i nisur:

Ndihmë të shpëtojmë jetën e një nëne dhe gruaje të re. Drineda Avdi Danglli 27 vjeç ,lindur dhe banuese në Bilisht. Ajo është diagnostifikuar me Leuçemi. Kimi oterapitë dhe medeikamentet nuk kanë dhënë efektin e duhur dhe gjendja e saj sa vjen dhe përkeqësohet.

Familje Danglli të padorëzuar në zemër por pa fuqi ekonomike apelon per ndihmë, shpresa e vetme mbetet një transplant në Turqi i cili kushton shumë dhe është i papërballueshëm për këtë familje që i ka drejtuar sytë nga zoti dhe mbahet me shpresë. Ju lutem kontriboni për shpëtimin e saj mesa të keni mundësi, rasti është urgjent. Drineda është nënë e një djali të vogël dhe ëndrra e vetme e tij është të rritet me nënën pranë.

Të dhënat Bankare: Raifeissen Bank Sha
Numri i llogarise ne Lek: 0021123996
IBAN: Al 90202430050000000021123996
SWIFT code: SGSBALTX

Numri i llogarisë në Euro:0031123996
IBAN: Al75202430050000000031123996
Swift code:SGSBALTX

Mbajtesja e te dyja llogarive bankare dhe numer kontakti është Nëna e Drinedes, (Drita Danglli) +355676910594