Kjo se çka paralajmëron Milaim Zeka për Specialen do ju habisë!


Gazetari Milaim Zeka në DPT te Fidani në T7 ka thënë se do të ketë arr estime të radhës fillimisht nga anëtarët e Shtabit të Përgjithshëm e pastaj në zonat operative.

Zeka tha se personat që arrestohen nuk dihen fillimisht me emra por vijnë vetëm si shífra dhe deri në momentin e fundit nuk dihen emrat e tyre.

Këta e kanë kapur zinxhirin komandues, në bazë të këtij zinxhiri komandues normal që do të ketë arr estime. Fillimisht nga anëtarët e Shtabit të Përgjithshëm pastaj te zinxhiri komandues i zonave operative, zonës së Drenicës, Dukagjinit, Llapit, Pashtrikut, Gjilanit etj”

“Se çfarë srtategjie ka Proku roria është vështirë për ta ditur sepse janë duke vepru në fshehtësitë më të mëdha. Arr estimet që ndodhin në Kosovë dhe Njësítet Operative të cilët ata i kanë këtu nuk vjen asnjë emër, vijnë vetëm shífra, deri në minutat e fundit nuk i dinë emrat kush do të arr estohet. Në momentin që nisen vetëm një pjestar i tyre e di vendin ku do të shkojnë dhe kë do ta arr estojnë”, ka shtuar Zeka./