Kjo video dëshmon se Albin Kurti e mbajti fjalën për Mërgimtarët e Kosovës!


Kreu i Lëvizjes Vetëvendosje, më 4 shkurt të këtij viti, në emisionin “DebatPernime” ku merrte pjesë me ekipin e tij, kishte premtuar që njëri prej projektligjeve të para që do ta procedonte në Kuvendin e Kosovës, do të ishte ai që u mundëson mërgatës votimin në Ambasada dhe konsullata /Pamje mePosht

“Njëri prej projektligjeve të para që ne do të sjellim në Kuvendin e Republikës do të jetë që mërgata jonë të votoj në Ambasada dhe konsullata, kështu që nëse përsëriten zgjedhjet, do të jetë më ndryshe”