Kjo video do ju shkrijë! Shikoni se si reagojnë kafshët kur shohin veten në pasqyrë

Kafshëve nuk para u ndodh që të shohin reflektimin e vetes.

Por çfarë do të ndodhte nëse kafshët e shohin veten e tyre përpara një pasqyre?

Fotografi francez, Xavier Hubert Brierre udhëtoi drejt Gabonit në Afrikë së bashku me bashkëshorten e tij dhe vendosi në xhungël disa pasqyra gjigante.

Mjaftuan këto pasqyra dhe një kamera e që filmonte në çdo kohë dhe spektakli ishte i garantuar.

Ndiqni videon!