Koha kur për hir të dashurisë këngëtari i njohur kosovar e theu kitarën e tij (Video)


Këngëtari i mirënjohur nga Gjilani, Naser Berisha, u bë i njohur që nga hiti ‘A më kujton’ dhe ‘Do të doja’, e që po vazhdon të dëgjohet edhe tani, shkruan Periskopi.

Menjëherë pas luf tës, në Kosovë ishte trend që të organizohen koncerte të ndryshme nëpër salla sportive.

Një e tillë e mbajtur në Gjilan, pati mbledhur shumë persona në sallën ‘Bashkim Selishta’ të cilët u argëtuan nën tingujt e muzikave të ndryshme.

Në këtë koncert, i pranishëm ishte edhe Naser Berisha i cili e këndoi baladën e njohur ‘Do të doja’, dhe në fund të përformancës këngëtari e th eu kitarën e tij për hir të dashurisë.

Kujtojmë se Naser Berisha është zëri më i preferuar i të rinjve.

Në videon e mëposhtme mund ta shikoni reagimin e këngëtarit në minutën 3:15. /Periskopi