Komentuesi: oj Adriana “Qysh po të del Zézaku”: shikojeni reagimin e saj!


Aktorja e njohur shqiptare, Adriana Matoshi është në një lidhje dashurie me futbollistin afrikan, Keith Groeneveld. Fakti se ai nuk është shqiptar dhe është shumë më i ri se aktorja, ka bërë që të ketë reagime të shumta. Komentet e ak uzat drejt saj kanë qenë të shumta e Adriana iu përgjigj njërit prej tyre mé póshté mund ta shíhní reagimin e saj.

“Qysh po të del ze zaku oj Adriana”, e pyet komentuesi Adrianën. “Ma i bardhë se ti e shpirti yt i zi”, i përgjigjet aktorja.