Kosovarët e largojnë flamurin serb nga Leposaviqi, i kundërpërgjigjen priftit i cili e hoqi flamurin shqiptar!


Ditë më parë një prift serb e ka larguar flamurin kombëtar që ndodhet në kullen e vrojtimit në Koshare, që nga viti 1999, por shumë shpejtë kosovarët i janë kundërpërgjigjur veprimit të tij.

Florim Morina dhe Nuhi Bashota i janë kundërpërgjigjur priftit serb, duke e larguar flamurin serb nga Leposaviqi.

Gjatë ditës së djeshme rreth orës 12:30 ata kanë shkuar në Leposaviq ku edhe kanë larguar flamurin serb nga aty. Të gjitha këto veprime i kanë xhiruar dhe videon e kanë dërguar në redaksi të Indeksonline.

“Ma keni hjek flamurin, simbolin e trojeve shqiptare në Koshare. Ti ma ka hjek edhe une po ta hjeki ty. Edhe po ta qkyj. Ky nuk egziston në trojet tona shqiptare, kurrë për jetë as s’ka me egzistu“, thonë ata.