Kosovari “befason“ Duda Baljen, e ndal në mes të sheshit e ia thotë ca fjalë! (Video)


Duda Balje si një prej politikaneve që përfaqëson ndër vite interesat e boshnjakëve në Republikën e Kosovës ka qenë në vëmendje të mediave vendore pas akuzave të bëra ndaj Ardiana Hoxhiqit për bashkëpunimin me serbët. Balje ka thënë se Hoxhiq ka arritur të marr dy pozitat e rezervuara për boshnjakët në Kuvend me votat e marra nga serbët /Pamje mePosht

Sipas saj një gjë e tillë është e kundërligjshme dhe duhet adresuar në Gjykatë Kushtetuese. “Mos lëshoni pe, Adriana Hoxhiq i jep 6 mijë boshnjakë për një serb”,a ka thënë qytetari.