Kosovari e drejton autobusin me bërryl derisa shkruan në telefon (Video)

Kosovari e drejton autobusin me bërryl derisa shkruan në telefon.

Në videon e nisur nga një lexues i Gazetës Express, shihet shoferi i një autobusi duke drejtuar timonin me bërryl derisa shkruan në telefon.

Veprimi i tij rrezikon udhëtarët në autobus dhe rastet e vozitësit duke qëndruar në telefon kanë shkaktuar aksídente.