Kosovari hallakat serbët: E lyen me benzinë dhe e d’jeg flamurin serb, e shfaq atë kuq e zi

Në rrjetin social TikTok është publikuar një video, e cila është shpërndarë më pas në të gjitha mediat serbe.
Në videon e publikuar, një burrë pretendon se e hoqi flamurin serb nga një objekt në Vranjë dhe më pas e d ogji me benzínë në një pikë karburanti.

Këndi tjetër i videos nga bagazhi i makinës tregon flamurin shqiptar.

“A jeni edhe ju aq krenar që jeni shqiptar sa unë” – shkruhet në përshkrimin e kësaj video.

Megjithatë ka dyshíme nëse vëretetë kjo video është realizuar në Vranjë, apo diku krejt tjetër.

VIDEO